Verzenden €4,95 Gratis vanaf €60*
Extra korting vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Webshop Keurmerk
0
0
Verzenden €4,95 Gratis vanaf €60*
Extra korting vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*

Care Plus Bio Anti Insect Spray

Care Plus Bio Care Plus Bio Anti Insect Spray

- biologische anti insectenspray tegen muggen, teken en knutten
- ook te gebruiken door kinderen (vanaf 3 maanden oud)
- biedt tot 6 uur bescherming

Care Plus Bio Anti-Insect is een effectief product dat tot zes uur bescherming biedt tegen muggen, teken en knutten. De effectiviteit van het extract als insectwerend middel is aangetoond in wetenschappelijke laboratoria en veldstudies. Care Plus Bio Anti-Insect kan worden gebruikt door kinderen vanaf 3 maanden. Dit insectwerend middel zónder DEET bevat lemon- eucalyptus extracten. De werkzame stof wordt op een ecologische verantwoorde en duurzame manier geproduceerd uit Eucalyptus Citriodora Oil. Citriodiol is Cosmos gecertificeerd en wordt gemaakt volgens de Green Chemistry uitgangspunten. Care Plus Bio Anti-Insect is geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg als dichterbij huis. Bio Anti-Insect kent al sinds 1994 geen gemelde bijwerkingen en is hét middel om muggen en teken te bestrijden, ook bij zwangerschap en het geven van borstvoeding.

In tegenstelling tot Care Plus Anti-Insect Deet tast Care Plus Bio Anti-Insect geen kunststoffen aan, zoals brilmonturen, fototoestellen en gelakte tafelbladen. Care Plus Bio Anti-Insect is geregistreerd door Tropenzorg B.V. als biocide en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid voor mens en milieu en effectiviteit in gebruik, mits het product gebruikt wordt conform het voorschrift. 

Om de productveiligheid voor consumenten te kunnen garanderen zijn er niet alleen vele toxicologische onderzoeken uitgevoerd op Citriodiol maar er zijn ook uitgebreide milieutests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het product ook veilig is voor het milieu. Dankzij deze tests heeft Citriodiol milieu risico beoordelingen op de onderdelen water, lucht en bodem in landen met de hoogste milieunormen doorstaan.

Gebruik: Handige upside down spray. De bijsluiter in geïntegreerd in de verpakking.

De Care Plus Bio producten zijn op basis van ingrediënten met een biologische oorsprong en met respect voor de gezondheid en het milieu. Ook zijn er bewuste en duurzame keuzes gemaakt voor het verpakkingsmateriaal.

Inhoud: 80ml

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Care Plus Bio Anti Insect Spray
Care Plus BioAnti Insect Spray

Biologische anti insectenspray, tegen muggen, teken en knutten, 80ml

Op voorraad
Morgen bezorgd*
€14,95