Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65
Extra korting op je hele bestelling vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Webshop Keurmerk
0
0
Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65
Extra korting op je hele bestelling vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*

Care Plus Bio Anti Teek Spray

Care Plus Bio Care Plus Bio Anti Teek Spray

- biologische spray tegen teken 
- ook te gebruiken door kinderen (vanaf 3 maanden oud)
- biedt tot 6 uur bescherming

Care Plus® Bio Anti-Tick is gebaseerd op lemon-eucalyptus extracten. Deze werkzame stof wordt op een ecologische verantwoorde en duurzame manier geproduceerd uit Eucalyptus Citriodora oil. Het product biedt tot 6 uur bescherming en is veilig in gebruik voor het hele gezin, zelfs voor kinderen vanaf 3 maanden. De effectiviteit van het extract is aangetoond in wetenschappelijke laboratoria en veldstudies. Care Plus® Bio Anti-Tick kent geen gemelde bijwerkingen en is hét middel om teken te bestrijden, ook bij kinderen en tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Een tekenbeet kan de ziekte van Lyme en FSME veroorzaken. Om een tekenbeet te voorkomen is het belangrijk de huid zoveel mogelijk te bedekken met kleding, sokken en dichte schoenen en op de onbedekte huid een teekwerendmiddel aan te brengen. Na bezoek aan een risicogebied (bos, duin, tuin en heide) is het belangrijk het lichaam te controleren op tekenbeten.

Als je toch bent gebeten is het correct verwijderen van de teek erg belangrijk. Doe dit binnen 8 uur. Een teek verwijder je eenvoudig met de BioTicks-2-Go. Deze exclusieve van bio-based kunststof gemaakte tekenverwijderaar heeft 2 verschillende uitsparingen om een teek mee te verwijderen.

Om de productveiligheid voor consumenten te kunnen garanderen zijn er niet alleen vele toxicologische onderzoeken uitgevoerd op Citriodiol maar er zijn ook uitgebreide milieutests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het product ook veilig is voor het milieu. Dankzij deze tests heeft Citriodiol milieu risico beoordelingen op de onderdelen water, lucht en bodem in landen met de hoogste milieunormen doorstaan.

De Care Plus Bio producten zijn op basis van ingrediënten met een biologische oorsprong en met respect voor de gezondheid en het milieu. Ook zijn er bewuste en duurzame keuzes gemaakt voor het verpakkingsmateriaal.

Inhoud: 80ml

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Karin op 8 Juli 2022

  Werkt echt super goed. Mijn hond heeft geen teken meer sinds ik hem inspray voor het wandelen

  ...

  Werkt echt super goed. Mijn hond heeft geen teken meer sinds ik hem inspray voor het wandelen

  • +Handig om te sprayen. Werkt echt
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Care Plus Bio Anti Teek Spray
Care Plus BioAnti Teek Spray

Biologische spray tegen teken, biedt tot 6 uur bescherming, 80ml

Op voorraad
Morgen bezorgd*
€14,95