nl de en
Voor 17:45 uur besteld, vanaf maandag bezorgd*

Care Plus Bio Insect SOS Roller

Op voorraad
Voor 17:45 uur besteld, vanaf maandag bezorgd*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10

- biologische verzachtende en verkoelende roller met menthol
- helpt tegen jeuk van insecten, brandnetels, kwallen en processierups
- geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Care Plus Bio Insect SOS Roller werkt verzorgend en verzachtend bij gebruik na een insectenbeet of steek, zoals die van een mug, wesp en paardenvlieg. Deze kleine tube met handige en verkoelende roller werkt ook verzachtend na aanraking met de brandharen van de processierups of een kwallenbeet. Een insectenbeet kan pijn, zwelling, roodheid, irritatie en jeuk veroorzaken. In sommige gevallen, bijvoorbeeld na een bijen- of wespensteek, kan een allergische reactie optreden. Het is daarom belangrijk dat je de juiste behandeling krijgt na een insecten- of tekenbeet.

Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen insectenbeten of steken. Hiervoor heeft Care Plus® een heel assortiment aan producten. Regelmatig insmeren om insectenbeten te vermijden, vergt immers discipline en wordt dan ook wel eens vergeten. Het kan dus voorkomen dat je toch gebeten of gestoken wordt. Hierdoor kan de huid flink gaan jeuken en/of irriteren. Ook hiervoor heeft Care Plus® verschillende producten.

Gebruik: Breng een dun laagje aan op en rond de beetplek. Indien gewenst herhalen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De Care Plus Bio Insect SOS gel is bestemd voor uitwendig gebruik. Contact met de ogen, mond, open wonden en slijmvliezen vermijden. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken bij allergie voor een van de ingrediënten. Raadpleeg een arts indien de symptomen van de beet of steek aanhouden of erger worden. Bevat Menthol.

Ingredienten: Aqua, Alcohol, Citric Acid, Trehalose, Methyl Lactate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Menthol, Glycerrhetinic Acid, Maltodextrin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Potassium Sorbate, Arnica Montana Flower, Chamomilla Recutita Flower Extract, T-Butyl Alcohol, Denatonium Benzoate.

De Care Plus Bio Insect SOS Roller is 99% natuurlijk en is gemaakt op basis van ingrediënten met een biologische oorsprong en met respect voor de gezondheid en het milieu. Ook zijn er bewuste en duurzame keuzes gemaakt voor het verpakkingsmateriaal.

0 sterren uit 0 reviews - Beoordeel dit product