nl de en
Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis*

dr. Alkaitis Organic Beautifying Mask

Op voorraad
Voor 23:45u besteld, morgen in huis*
Morgen afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,2/10

- 100% biologisch dynamisch masker
- repareert en herstelt beschadigde, zonverbrande, rijpere en acne huid

dr. Alkaitis Organic Beautifying Mask is een uniek masker, het vertraagt het ouder worden van de huid, het repareert en herstelt beschadigde, zonverbrande, rijpere en acne gevoelige huid. Het ondersteunt de collageen aanmaak bij alle huidtypen, in het bijzonder van de rijpere huid. Dit masker voedt de huid, verbetert de functie van de cellen en hun potentieel. Het versterkt de huidbarrière. Organic Beautifying Mask is een krachtig masker met o.a. vier van de meest immuunsysteem versterkende, onstekingsremmende paddenstoelen die er bestaan. Verder bevat het ook nog rauwe cacao en camu camu. 

dr. Alkaitis heeft geen producten voor specifieke huidtypen maar een kleine serie met negen effectieve oplossingen om beschadiging te stoppen, het verouderingsproces door behandelen tegen te gaan en de huid in optimale conditie te brengen. dr. Alkaitis heeft uit een brede range van grondstoffen specifieke grondstoffen uitgezocht om de huid een doelgerichte therapeutische verzorging te geven.

Alle maskers van dr. Alkaitis zijn biologisch actief. Door de aanwezige voedingsstoffen in de unieke ingrediënten levend te houden worden ze, door ze te besprenkelen met wat water, geactiveerd, waardoor ze optimaal door de huid worden opgenomen.

Gebruik: Gebruik een theelepel van het masker en meng tot een dunne pasta met behulp van ongeveer een theelepel gezuiverd water. Om de maskers levende eigenschappen te intensiveren, vervang u het water door een theelepel biologische geitenmelk/ yoghurt en/of een theelepel biologische rauwe honing. Deze ingrediënten zijn bekend om hun verzachtende werking op de huid. Door ze  te combineren met het masker zal het resultaat te versterken. Het is belangrijk dat u het masker vochtig houdt op uw gezicht, zodat alle ingrediënten actief blijven.

Na het reinigen van uw huid, gebruikt u een vochtige doek en u laat deze op uw gezicht gedurende enkele minuten terwijl u zich ontspant. Dit zal uw huid te verzachten waardoor het meer ontvankelijk is voor de heilzame ingrediënten in het masker.
Breng dan het masker aan op uw gezicht en hals, met behulp van uw vingertoppen. Vermijd het delicate gebied rond de ogen. Laat het masker inwerken voor ongeveer 10 minuten. Daarna afspoelen met een zachte doek met lauwwarm water.

100% Actieve ingrediënten: Oat Buds*, Magical Forest Mushroom Complex (consisting of Snow *, Tuckahoe*, Hedgehog* and Immortality* Mushrooms), RawCacao*, Camu Camu*, Coconut Extract*, Montmorillonite**. *gecertificeerd biologisch geteeld **ethisch wild geplukt

dr. Alkaitis Organic Skin Care producten zijn 100% biologisch-dynamisch. Ze zijn gemaakt van eetbare levende ingrediënten en 100% biologisch geteeld. Als basis gebruikt dr. Alkaitis een 100% gecertificeerde organische Aloe Vera Gel (i.p.v. water). dr. Alkaitis producten zijn vrij van chemicalien, bevatten geen GMO's en zijn dierproefvrij.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen