nl de en
Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis*

dr. Alkaitis Organic Cellular Repair Mask

Op voorraad
Voor 23:45u besteld, morgen in huis*
Morgen afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,2/10

- 100% biologisch 
- versterkt en herstelt de huid


dr. Alkaitis Organic Cellular Repair Mask bevat biologisch actieve ingrediënten, het herstelt de vitaliteit van uw huid. Het regenereert en versterkt de ouder wordende en/of door omgevingsinvloeden als luchtvervuiling of door de zon beschadigde huid. Tevens verbetert het de bloedcirculatie in de huid.

LET OP: Dit masker bevat echte aardbeien. Niet gebruiken als u allergisch bent voor aardbeien. Gebruik dan dr. Alkaitis Universal Mask.

dr. Alkaitis heeft geen producten voor specifieke huidtypen maar een kleine serie met negen effectieve oplossingen om beschadiging te stoppen, het verouderingsproces door behandelen tegen te gaan en de huid in optimale conditie te brengen. dr. Alkaitis heeft uit een brede range van grondstoffen specifieke grondstoffen uitgezocht om de huid een doelgerichte therapeutische verzorging te geven.

Alle maskers van dr. Alkaitis zijn biologisch actief. Door de aanwezige voedingsstoffen in de unieke ingrediënten levend te houden worden ze, door ze te besprenkelen met wat water, geactiveerd, waardoor ze optimaal door de huid worden opgenomen.

Gebruik: Voor het beste effect van dit masker gebruikt u, na het reinigen van uw huid, een vochtige doek en laat deze gedurende enkele minuten op uw gezicht zitten terwijl u zich ontspant. Dit zal uw huid verzachten waardoor het meer ontvankelijk is voor de heilzame ingrediënten in het masker.

De maskers van dr. Alkaitis zijn biologisch actief en gemaakt van voorgeprepareerde ingrediënten. Door water aan het masker toe te voegen komen de unieke ingrediënten tot leven zodat de huid alle aanwezige voedingsstoffen maximaal kan absorberen. In plaats van water kan het masker ook gemengd worden met yoghurt van geitenmelk of koud geslingerde biologische (Manuka) honing. Aanmaken met honing is voor alle maskers een aanrader! Manuka honing is kostbaar, maar van alle honingsoorten de honing met de meest krachtige werking. 

Meng een volle theelepel masker met ca een theelepel water of honing of geitenyoghurt in een kleine kom en meng tot een dikke vloeibare pasta. Breng in een opwaartse beweging met je vingertoppen gelijkmatig op je gelaatshuid, nek en decolleté, vermijd hierbij het gebied rondom de ogen. Laat het masker 10-20 minuten intrekken, maar niet uitdrogen. Het moet vochtig blijven. Verwijder het masker met een zachte vochtige washand of spoel met de handen af met lauwwarm water. Het masker kan wekelijks gebruikt worden.

100% Actieve ingrediënten: Berry Blend:(Raspberry* Blueberry* Blackberry* Grapes* Strawberry* Bilberry*), Oat Buds* *Gecertificeerd biologisch

dr. Alkaitis Organic Skin Care producten zijn 100% biologisch-dynamisch. Ze zijn gemaakt van eetbare levende ingrediënten en 100% biologisch geteeld. Als basis gebruikt dr. Alkaitis een 100% gecertificeerde organische Aloe Vera Gel (i.p.v. water). dr. Alkaitis producten zijn vrij van chemicalien, bevatten geen GMO's en zijn dierproefvrij.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen