nl de en
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen bezorgd*

Konjac Sponge Angel Face Cloth Bamboo Charcoal

Op voorraad
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen in huis*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10

- reinigt op milde wijze de huid
- verrrijkt met bamboe actieve houtskool, anti-bacterieel
geschikt voor koude of warme reiniging
- ideaal voor het verwijderen van maskers

De Konjac Sponge Angel Face Cloth Bamboo Charcoal is perfect voor reiniging van het gezicht met of zonder toevoeging van een reinigingsproduct. Deze spons is verrijkt met natuurlijke anti-bacteriële en sebum-absorberende bamboe actieve houtskool. Het geeft u een schone, zachte stralende huid.

Belangrijk ingrediënt: Bamboo Charcoal. Omdat bamboe eigenlijk een soort gras is, is het extreem snel groeiende en een 100% duurzame bron. Bamboo houtskool is antibacterieel en anti-schimmel en bevat houtskool geactiveerde koolstof en mineralen die eeuwenlang gebruikt zijn om toxines te absorberen, overtollige oliën te verwijderen en bacteriën te bestrijden.

  • anti-bacterieel
  • Ook geschikt voor de delicate huid rond de ogen
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Verkleint de poriën
  • pH neutraal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen

Gebruik: Voor gebruik, spoel en hydrateer de Konjac Face Cloth in warm water. Knijp voorzichtig het overtollige water eruit en reinig zachtjes de huid. Het is niet noodzakelijk reinigingsproducten te gebruiken, maar een kleine hoeveelheid kan indien gewenst worden toegevoegd aan het doekje. Als er een reinigingsmiddel wordt toegevoegd, zal het reinigingsmiddel dieper en intenser werken.

Onderhoud: Na gebruik, altijd het doekje goed uitspoelen en laten drogen op een luchtige plaats. Niet uitwringen, omdat dit de delicate plantaardige vezels kunnen beschadigen, maar knijp tussen vlakke handen. U kunt ook uw schone spons in de koelkast bewaren om het vers en koel te houden. Wanneer het doekje droogt zal  deze krimpen en verharden, dit is volkomen natuurlijk. Gewoon weer water laten absorberen alvorens opnieuw te gebruiken. Gebruik nooit een droge doek. Laat de doek niet in de douche of in een plas water liggen. Uw Konjac Angel Cloth is een 100% natuurlijke plantaardig product en gaat gedurende 2 tot 3 maanden mee. De Konjac producten kunnen veilig worden gecomposteerd. Hoe beter u zorgt voor uw Konjac Angel Cloth, hoe langer u hem met plezier kunt gebruiken.

Belangrijke ingrediënten: Bamboe is eigenlijk een gras en uiterst snelgroeiend en een 100% duurzame bron. De Bamboe Charcoal is natuurlijk antibacterieel en schimmelwerend. Het bevat actieve kool en mineralen die gifstoffen absorberen en overtollig vet verwijderen.

Konjac Sponge producten zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en vegan.

Inhoud: 1 stuks

0 sterren uit 0 reviews - Beoordeel dit product