nl de en
Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis*

Konjac Mini Gingerbread Man Face Puff Chamomile

Op voorraad
Voor 23:45u besteld, morgen in huis*
Morgen afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,2/10
- alle huidtypen
- speciaal voor gevoelige, geirriteerde huid


De Konjac Sponge Mini Gingerbread Man Face Puff Chamomile geeft een grondige all-over gezichtsreiniging. 100% pure plantaardige Konjac vezels helpen de huid te reinigen en verfijnen waardoor het in een gezonde conditie blijft. Kamille heeft anti-allergische eigenschappen en is speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

  • Geschikt voor diepe reiniging
  • Exfolieert voorzichtig
  • Verfijnt poriën
  • Verwijdert mee-eters
  • Laat de huid stralen
  • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtype
  • 100% natuurlijk

Gebruik: Voor gebruik, spoel en hydrateer de Konjac Sponge in warm water. Knijp het overtollige water eruit en reinig zachtjes de huid. Het is niet noodzakelijk reinigingsproducten te gebruiken, maar een kleine hoeveelheid kan indien gewenst worden toegevoegd aan de Konjac Sponge. Als er een reinigingsmiddel wordt toegevoegd, zal het reinigingsmiddel dieper en intenser werken.

Onderhoud: Na gebruik, altijd de spons goed uitspoelen en laten drogen op een luchtige plaats. Niet uitwringen, omdat dit de delicate plantaardige vezels kunnen beschadigen, maar knijp tussen uw afgevlakte handen. U kunt ook uw schone spons in de koelkast bewaren om het vers en koel te houden. Wanneer de spons droogt zal  deze krimpen en verharden, dit is volkomen natuurlijk. Gewoon weer water laten absorberen alvorens opnieuw te gebruiken. Gebruik nooit een droge spons. Laat de spons niet in de douche of in een plas water liggen. Uw Konjac Sponge is een 100% natuurlijke plantaardige product en gaat gedurende 2 tot 3 maanden mee. De Konjac Sponzen kunnen veilig worden gecomposteerd. Hoe beter u zorgt voor uw Konjac Sponge, hoe langer u hem met plezier kunt gebruiken.

Let op: Laat nooit een kind zonder toezicht met een spons!

Belangrijke ingrediënten: Bamboe is eigenlijk een gras en uiterst snelgroeiend en een 100% duurzame bron. De Bamboe Charcoal is natuurlijk antibacterieel en schimmelwerend. Het bevat actieve kool en mineralen die gifstoffen absorberen en overtollig vet verwijderen.

Konjac Sponge producten zijn 100% natuurlijk, handgemaakt, dierproefvrij en vegan.
1 stuk
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen