nl de en
Vandaag besteld, maandag verzonden*

Konjac Sponge Premium Gentlemen's Bamboo Charcoal

Op voorraad
Vandaag besteld, maandag verzonden*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10

- te gebruiken als reiniging en als scheerkwast
- ook geschikt voor gevoelige huid

De Konjac Sponge premium Gentlemen's Sponge Bamboo Charcoal is perfect voor dagelijkse reiniging en als voorbereiding op het scheren. De celstructuur van de spons maakt het perfecte schuim voor het ultieme scheren. De toevoeging van de antioxidant ingrediënt bamboe zorgt voor een diepe reiniging om mee-eters en vuil te verwijderen, terwijl overtollig vuil en vet wordt verwijderd.

  • Geschikt voor zowel het scheren als voor diepe reiniging
  • Werkt net zo effectief als een scheerkwast
  • Exfolieert voorzichtig
  • Verfijnt poriën
  • Verwijdert mee-eters
  • Laat de huid stralen
  • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes
  • Reinigt

Belangrijk ingrediënt: Bamboo Charcoal. Omdat bamboe eigenlijk een soort gras is, is het extreem snel groeiende en een 100% duurzame bron. Bamboo houtskool is antibacterieel en anti-schimmel en bevat houtskool geactiveerde koolstof en mineralen die eeuwenlang gebruikt zijn om toxines te absorberen, overtollige oliën te verwijderen en bacteriën te bestrijden.

Gebruik: Voor gebruik, spoel en hydrateer de Konjac Sponge in warm water. Knijp het overtollige water eruit en reinig zachtjes de huid. Het is niet noodzakelijk reinigingsproducten te gebruiken, maar een kleine hoeveelheid kan indien gewenst worden toegevoegd aan de Konjac Sponge. Als er een reinigingsmiddel wordt toegevoegd, zal het reinigingsmiddel dieper en intenser werken.

Onderhoud: Na gebruik, altijd de spons goed uitspoelen en laten drogen op een luchtige plaats. Niet uitwringen, omdat dit de delicate plantaardige vezels kunnen beschadigen, maar knijp tussen uw afgevlakte handen. U kunt ook uw schone spons in de koelkast bewaren om het vers en koel te houden. Wanneer de spons droogt zal  deze krimpen en verharden, dit is volkomen natuurlijk. Gewoon weer water laten absorberen alvorens opnieuw te gebruiken. Gebruik nooit een droge spons. Laat de spons niet in de douche of in een plas water liggen. Uw Konjac Sponge is een 100% natuurlijke plantaardige product en gaat gedurende 2 tot 3 maanden mee. De Konjac Sponzen kunnen veilig worden gecomposteerd. Hoe beter u zorgt voor uw Konjac Sponge, hoe langer u hem met plezier kunt gebruiken.

Let op: Laat nooit een kind zonder toezicht met een spons.

Belangrijke ingrediënten: Bamboe is eigenlijk een gras en uiterst snelgroeiend en een 100% duurzame bron. De Bamboe Charcoal is natuurlijk antibacterieel en schimmelwerend. Het bevat actieve kool en mineralen die gifstoffen absorberen en overtollig vet verwijderen.

Konjac Sponge producten zijn 100% natuurlijk, handgemaakt, dierproefvrij en vegan.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen - Schrijf een review