nl de en
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*

Konjac Sponge Premium Facial Puff French Pink Clay

€12,95 Incl. btw
Inhoud: 1 stuks
Konjac Sponge
Tijdelijk uitverkocht
Binnenkort weer leverbaar
Klanttevredenheid 9,3/10

- reiniging voor de vermoeide, gestresste huid
- ook geschikt voor gevoelige huid

Deze Konjac Sponge Premium Facial Puff French Pink Clay is de ideale Konjac Sponge voor degenen die lijden aan de extreme weersomstandigheden van de airconditioning, overmatige blootstelling aan de zon en centrale verwarming. Pure Franse Roze Klei zuivert voorzichtig zelfs de meest gevoelige huid en heeft een verzachtende werking. Het verbetert de elasticiteit van de huid waardoor uw huid er minder vermoeid uitziet.

Franse roze klei is een mengsel van rode en witte klei en is de mildste van alle Franse kleisoorten. Rijk aan het natuurlijk mineraal ijzeroxide en silica heeft de Franse Pink Clay een verzachtende werking op de vermoeide huid en het helpt de bloedcirculatie te herstellen en het bindweefsel te verbeteren.

  • Geschikt voor diepe reiniging
  • Exfolieert voorzichtig
  • Herstelt de vermoeide huid
  • Laat de huid stralen
  • Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtype

Gebruik: Voor gebruik: spoel en hydrateer de Konjac Sponge in warm water. Knijp het overtollige water eruit en reinig zachtjes de huid. Het is niet noodzakelijk reinigingsproducten te gebruiken, maar een kleine hoeveelheid kan indien gewenst worden toegevoegd aan de Konjac Sponge. Als er een reinigingsmiddel wordt toegevoegd, zal het reinigingsmiddel dieper en intenser werken.

Onderhoud: Na gebruik, altijd de spons goed uitspoelen en laten drogen op een luchtige plaats. Niet uitwringen, omdat dit de delicate plantaardige vezels kunnen beschadigen, maar knijp tussen uw afgevlakte handen. U kunt ook uw schone spons in de koelkast bewaren om het vers en koel te houden. Wanneer de spons droogt zal  deze krimpen en verharden, dit is volkomen natuurlijk. Gewoon weer water laten absorberen alvorens opnieuw te gebruiken. Gebruik nooit een droge spons. Laat de spons niet in de douche of in een plas water liggen. Uw Konjac Sponge is een 100% natuurlijke plantaardige product en gaat gedurende 2 tot 3 maanden mee. De Konjac Sponzen kunnen veilig worden gecomposteerd. Hoe beter u zorgt voor uw Konjac Sponge, hoe langer u hem met plezier kunt gebruiken.

Let op: Laat nooit een kind zonder toezicht met een spons.

Belangrijke ingrediënten: Bamboe is eigenlijk een gras en uiterst snelgroeiend en een 100% duurzame bron. De Bamboe Charcoal is natuurlijk antibacterieel en schimmelwerend. Het bevat actieve kool en mineralen die gifstoffen absorberen en overtollig vet verwijderen.

Konjac Sponge producten zijn 100% natuurlijk, handgemaakt, dierproefvrij en vegan.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen - Schrijf een review