nl de en
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*

The Ohm Collection DEOdorant Coconut MINI

Op voorraad
Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10

- tropische, zoete geur
- veilige deodorant die zeer lang werkzaam is

- voor een lang, fris resultaat
- zeer zuinig in gebruik
- de travel-size is goed voor 2 weken gebruik

The Ohm DEO Dorant Trial Size Coconut is een zeer effectieve en veilige deodorant en werkt voor lichte tot extreme gevallen van transpiratie. De oliën die The Ohm gebruikt zijn gekozen met veel liefde en aandacht voor u, voor de werkzaamheid en voor Moeder Aarde.

De wildgeteelde oliën worden gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit zuiveringszout en prachtige poeders als maca, calendula en amethyst. Door de sterk alkaliserende en lichaamsondersteunende werking van de ingrediënten ruikt u de hele dag fris en ademt uw lichaam weer zoals het hoort.

The Ohm Collection DEO Dorant is verkrijgbaar in verschillende geuren en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Gebruik: Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels. Handig is bijvoorbeeld net na het douchen als de huid nog een beetje vochtig is. Herhaal dit zonodig een keer gedurende de dag. Niet gebruiken na het scheren. Vermijd vocht in de verpakking.

The Ohm Collection Deodorant wordt geleverd in een decoratief busje met fijne en grove strooiopeningen, zodat u de poeder makkelijk kunt doseren.

Ingrediënten: Sodium Bicarbonate (Food Grade, Aluminium-Free), Fractionated Coconut Oil, Vanilla Bourbon, Coconut Pulp (Certified Organic), Australian Sandalwood Oil (Wild Grown), Ylang Ylang Oil, Calendula Powder (Certified Organic), Maca Powder (Certified Organic), Amethyst Powder (Charged – Non Nano), Cedarwood Oil (Certified Organic), Tea Tree Oil (Certified Organic).

The Ohm Collection DEO Dorant Kokos is 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en bestaat uit ingrediënten met elk hun eigen geur en zijn van de hoogste kwaliteit, biologisch of wildcrafted.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen - Schrijf een review