de en nl


Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd

The Ohm Collection Creme Couture Set Dag- & Nachtcrème in blik

Op voorraad
Voor 23:45 besteld , GRATIS morgen bezorgd
Morgen GRATIS afhalen bij 2800+ afhaalpunten
Klanttevredenheid 9,2/10

The Ohm Creme Couture Dagcrème
The Ohm Crème Couture dagcrème beschermt en voedt de huid de hele dag. De unieke natuurlijke formule zorgt ervoor dat de crème snel intrekt terwijl de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen. Rijke extracten van framboos, granaatappel, spirulina en rozemarijn stimuleren de doorbloeding en stofwisseling van de huid en voorzien de huid van krachtige anti-oxidanten die helpen om het huidverouderings-proces te vertragen.

Deze Creme Couture dagcrème bevat daarnaast zeoliet, een mineraal dat in de natuur gevormd wordt door vulkanisch lava in alkalisch water. Zeoliet heeft een sterk absorberend vermogen waarmee het gifstoffen bindt en neutraliseert en helpt de huid te beschermen tegen klimaatinvloeden en straling.

The Ohm Creme Couture Nachtcrème
Stress is één van de meest verstorende factoren op onze gezondheid. Een gestreste huid is gemakkelijk gevoelig, vochtarm of trekkerig, rood en neigt naar onzuiverheden. ’s Nachts is onze huid bezig zichzelf te regenereren. Crème Couture Nacht is met haar ontspannende, herstellende eigenschappen speciaal bedoeld ter ondersteuning van het natuurlijke nachtelijke regeneratieproces.

The Ohm Crème Couture Nacht bevat krachtige nigella- en laurierolie die de huid beschermen tegen onzuiverheden, lysine dat de weerstand van de huid verhoogt en zilver, bekend om zijn sterke beschermende eigenschappen tegen invloeden van buitenaf. Heel bijzonder: ook het ontspanningsmineraal magnesium is in deze crème verwerkt om de anti-stress eigenschappen een extra boost te geven. Een prettige, volle crème die de geïrriteerde gestreste huid tot rust brengt, het vochtgehalte herstelt en fijne lijntjes helpt te vervagen.

Kijk voor de overige informatie en ingredienten bij de afzonderlijke producten.

2x50 ml
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen