nl de en
Voor 17:45 uur besteld, maandag bezorgd*

The Ohm Essence Hawaiian Sandalwood

Op voorraad
Voor 17:45u besteld, maandag bezorgd*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10

- parfum olie met een diepe houtachtige geur
- 100% natuurlijk, vegan en zonder alcohol

The Ohm Collection Essence Royal Hawaiian Sandalwood bevat sandalwood uit Hawaii. Oorspronkelijk komt Sandalwood uit India, uit de stad genoemd Mysore. Mysore is gebouwd op sandelhout maar als gevolg van de extreme oogsten van sandelhout in Mysore is het helaas bijna uitgestorven. Daarom koos The Ohm voor de Hawaïaanse Sandelwood. Het is schoon en zuiver en uitstekend geschikt voor yoga, meditatie of gewoon voor het ontwaken van uw zintuigen. Diep, houtachtig en ontspannend, sandelhout verdient een plek in elk huishouden. 

Oliën hebben prachtige kwaliteiten en gaan samen met wijsheid en intuïtie. De Ohm Essences kunnen eenvoudig worden gebruikt als een natuurlijk parfum of als aftershave, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het verbeteren van de concentratie, yoga of meditatie als ze aangebracht worden op uw 'derde oog'. Als het wordt gebruikt om te 'aarden' kunt u de Essence over buik of voetenzolen rollen.

Handmade: Net als alle producten van The Ohm Collection is Ohm Essence handgemaakt. Ze willen graag de menselijke aandacht en liefde in hun producten terug zien. En daarbij creëren ze op die manier lokale werkgelegenheid.

Gebruik: Aanbrengen op uw lichaam voor plezier of noodzaak op elke chakra van uw keuze!

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten.

Dit is een volledig natuurlijk product en de geur heeft niet de sterke geur als een synthetisch parfum en zal daarom minder lang blijven hangen.

Ingrediënten:Fractionated Coconut Oil, Baobab Oil (Fair Trade, Cold Pressed, Wild Grown), Royal Hawaiian Sandalwood Oil (Organic), Pomegranate Seed Oil (Certified Organic), Vitamine E Oil (Non GMO), Rosemary oil (Certified Organic).

Inci: Caprylic / Capric Triglyceride, Adansonia Digitata, Santalum paniculatum, Punica granatum, Tocopherol, Rosmarinus officinalis.

Alle Ohm Essence Roll-On parfums zijn 100% natuurlijk, vegan, vrij van alcohol en chemische middelen en verpakt in Miron glas (dit unieke glas beschermt de natuurlijke oliën tegen oxidatie en het behoudt daardoor zijn frisheid).

5 ml
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen - Schrijf een review