nl de en
Vandaag besteld, maandag verzonden*

Yoni biologisch katoenen maandverband Medium

Op voorraad
Vandaag besteld, maandag verzonden*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10

- hypo-allergeen & gifvrij
- voorkomt irritatie
- individueel verpakt

- met vleugels

Yoni maandverband is beter voor uw lichaam en beter voor het milieu. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen dat hypoallergeen is en ademend, dit voorkomt irritatie.

De achterkant van het maandverband en de individuele verpakking zijn gemaakt van bioplastic verkregen uit maïszetmeel. Yoni heeft gekozen voor individueel verpakte maandverband zodat u ze gemakkelijk kunt meenemen als u onderweg bent.

Misschien heeft u wel eens het advies gehad om katoenen ondergoed te dragen in plaats van synthetisch ondergoed om irritatie te voorkomen. Hetzelfde geldt voor maandverband. Yoni maandverband is dus ook afbreekbaar inclusief het bio-plastic van de achterkant en van de individuele verpakking. Dus gooi de bio-plastic verpakking niet in uw plastic bak maar gooi het gewoon weg of gooi het op de composthoop.

Welke maat moet ik gebruiken: Zoek op het doosje het aantal druppels. Dit is een maat voor de absorptie en deze maat is overal hetzelfde. Zoek nu het bijpassende Yoni product in ons assortiment:

  • Yoni maandverband medium: 3 druppels
  • Yoni maandverband heavy: 4 druppels

Samenstelling: 82% gecertificeerd biologisch katoen en 18% biologisch afbreekbaar biopolymeer afgeleid van maïzena (achterzijde).

Certificeringen: Yoni maandverband is gecertificeerd door de SOIL Association. Het biologisch katoen is gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).

| Sandra 05-10-2017 12:25

Ik gebruik Yoni nu al een aantal maanden en het doet niet onder voor de 'gewone' bekende merken verband. Wel voelt het beter :) En het broeit niet, ook niet op warme zomerdagen, terwijl ik dat bij de bekendere merken wel het geval vond.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen