Vandaag besteld, dinsdag bezorgd

Yoni Mega Stash Tampons Medium

€8,99 Incl. btw
Inhoud: 37 stuks
Yoni
Op voorraad
Vandaag besteld, dinsdag bezorgd
Klanttevredenheid 9,2/10

- handige koker met 37 tampons medium

De Yoni koker is van gerecycled papier en blik gemaakt. De perfecte plek om je tampons op te bergen. Wanneer je door de voorraad heen bent, vul je de koker gewoon weer aan met losse tampon doosjes.


Yoni tampons zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Momenteel zijn er 3 maten Yoni tampons: Light, Medium en Heavy. Wij raden aan uit gezondheidsoverwegingen om een zo laag mogelijk absorptievermogen te kiezen en om regelmatig de tampon te verwisselen. Op dit moment heeft Yoni alleen ‘digitale’ tampons en nog geen tampons met inbrenghuls. Dit kan in de toekomst veranderen als Yoni haar assortiment verder uitbreidt.

Yoni heeft voor biologisch katoen gekozen omdat het ademend en hypo-allergeen is. Doordat Yoni tampons van biologisch katoen zijn gemaakt, zijn ze gemakkelijk afbreekbaar, wat beter is voor het milieu. Helaas zijn Yoni tampons nog steeds per stuk verpakt in een plastic wikkel. Tot op heden zijn de pogingen van Yoni om tampons te verpakken in bioplastic wikkels niet gelukt. De bioplastic wikkel weigerde te openen of hield het product niet goed bij elkaar. In de toekomst wil Yoni dit gaan veranderen!

Welke maat moet ik gebruiken?
Zoek op het doosje het aantal druppels. Dit is een maat voor de absorptie en deze maat is over de gehele industrie hetzelfde. Zoek nu het bijpassende Yoni product in ons assortiment:

  • Yoni tampons light: 2 druppels
  • Yoni tampons medium: 3 druppels
  • Yoni tampons heavy: 4 druppels

Samenstelling: 100% gecertificeerd biologisch katoen, biologisch katoenen touwtje.

Certificeringen: Yoni tampons zijn gecertificeerd door de SOIL Association. Het biologisch katoen is gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).
Inhoud:  37 stuks
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen