nl de en
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen bezorgd*

Over ons

Onze missie
"Het ontdekken van mooie natuurlijke cosmetica producten en u deze aanbieden met de grootst mogelijke zorg en service"

 

De Groene Drogist is al in 2008 ontstaan vanuit onze persoonlijke voorkeur en liefde voor mooie 100% natuurlijke cosmetica. Al snel namen vrienden en familie dit enthousiasme over. Boekenkast en werkkamer werden te klein en de belangstelling steeds groter.

De Groene Drogist heeft inmiddels het grootste 100% natuurlijke en dierproefvrije cosmetica assortiment van Nederland en Belgie. Jaarlijks versturen wij vele duizenden bestellingen naar onze klanten in Europa. We vinden het leuk om onze klanten persoonlijke aandacht te geven en reageren altijd snel op vragen en eventuele problemen.

Wij zetten ons dagelijks met veel energie en overtuiging samen met een deskundig en enthousiast team van medewerkers voor u en voor onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten in. Wij zoeken, ontdekken en selecteren doorlopend nieuwe 100% natuurlijke cosmetica merken van over de hele wereld die wij graag bij u introduceren.

Wij leveren alle natuurlijke cosmetica producten die u bestelt uit onze eigen voorraad. De cosmetica producten van uw bestelling worden stuk voor stuk electronisch door ons gescanned om fouten te voorkomen. Ons motto is dan ook: de eerste keer goed! Mocht er toch iets misgaan gaan, laat u het ons dan weten. Dan lossen wij het direct voor u op!

Combineer uw bestelling
Het gaat soms om kleine dingen die toch het milieu kunnen sparen. Om transport te verminderen, stimuleren wij het "samen bestellen". Door bijvoorbeeld uw bestelling te combineren met buren, vrienden of familie zal er minder transport nodig zijn. Het wordt daarom door ons beloond met een leuke extra 'groene' stapelkorting.

Proefjes en brochures
Om verspilling te voorkomen sturen wij standaard geen proefjes en brochures mee met uw bestelling. U kunt proefjes of mini's wel tegen een kleine vergoeding zélf aan uw bestelling toevoegen. U vindt beschikbare proefjes en mini's in het menu onder ''EXCLUSIEF". 

Onze verpakking
De cosmetica producten die u bestelt worden bij De Groene Drogist verzonden in een zo klein mogelijke kartonnen doos die gemaakt is van gerecycled materiaal. We gebruiken geen plastic opvulmateriaal of plastictape. Alle verpakkingsproducten zijn zelf opnieuw recycleerbaar. Hierdoor wordt het verbruik van karton en papier tot een minimum beperkt. 

Opvulmateriaal
Om uw cosmetica producten maximaal te beschermen wordt het doosje opgevuld met opvulmateriaal van bio-mais. Dit opvulmateriaal is 100% composteerbaar is mag dus gewoon in de GFT bak.

Groene Webshop
Onze webshop draait bij een van onze partners op een systeem dat veel minder stroom gebruikt dan conventionele systemen.