Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65
Extra korting op je hele bestelling vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Webshop Keurmerk
0
0
Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65
Extra korting op je hele bestelling vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*

Over ons

De Groene start
De Groene Drogist is in 2008 ontstaan vanuit onze persoonlijke voorkeur en liefde voor mooie 100% natuurlijke cosmetica. Al snel namen vrienden en familie dit enthousiasme over. Boekenkast en werkkamer werden te klein en de belangstelling steeds groter. Wij werken met veel plezier vanuit onze missie: het ontdekken van natuurlijke cosmetica en jou deze aanbieden met de beste zorg en service. 

De Groene Drogist heeft inmiddels het grootste 100% natuurlijke en dierproefvrije cosmetica assortiment van Nederland en Belgie. Jaarlijks versturen wij vele duizenden bestellingen naar onze klanten in Europa. We vinden het leuk om onze klanten persoonlijke aandacht te geven en reageren altijd snel op vragen en eventuele problemen.

Wij zetten ons dagelijks met veel energie en overtuiging, samen met een deskundig en enthousiast team van medewerkers, voor jou en onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten in. Wij zoeken, ontdekken en selecteren doorlopend nieuwe 100% natuurlijke cosmetica merken van over de hele wereld die wij graag bij je introduceren.

Wij leveren alle natuurlijke cosmetica producten die je bestelt uit onze eigen voorraad. De cosmetica producten uit jouw bestelling worden stuk voor stuk electronisch door ons gescanned om fouten te voorkomen. Ons motto is dan ook: de eerste keer goed! Mocht er toch iets misgaan, laat het ons dan weten. Dan lossen wij het direct voor je op!

Combineer je bestelling
Het gaat soms om kleine dingen die toch het milieu kunnen sparen. Om transport te verminderen, stimuleren wij het "samen bestellen". Door bijvoorbeeld je bestelling te combineren met buren, vrienden of familie zal er minder transport nodig zijn. Het wordt daarom door ons beloond met een leuke extra 'groene' stapelkorting.

Proefjes en brochures
Om verspilling te voorkomen sturen wij standaard geen proefjes en brochures met je bestelling mee. Wel hebben we van veel producten trialsizes en mini's. Je vindt alle trialsizes en mini's in het menu onder ''Exclusief". 

Groene verpakking
De cosmetica producten die je bestelt worden bij De Groene Drogist verzonden in een zo klein mogelijke kartonnen doos die gemaakt is van gerecycled materiaal. We gebruiken geen plastic opvulmateriaal of plastictape. Alle verpakkingsproducten zijn zelf opnieuw recycleerbaar. Hierdoor wordt het verbruik van karton en papier tot een minimum beperkt. 

Groen opvulmateriaal
Om jouw cosmetica producten maximaal te beschermen wordt het doosje opgevuld met opvulmateriaal van bio-mais. Dit opvulmateriaal is 100% composteerbaar is mag dus gewoon in de GFT-bak.

Groene webshop
Onze webshop draait bij een van onze partners op een systeem dat veel minder stroom gebruikt dan conventionele systemen.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Maandag t/m vrijdag
van 10:00 tot 17:00

033-4943141

Social media

Socials

9,4Review LogoWij scoren een 9,4 uit 2800+ reviews op Feedback Company

De Groene Drogist

Linieweg 46
3831WB Leusden
Nederland

BTW NL860438454B01
KvK 75909898 Gooi-, Eem- en Flevoland