de en nl
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd

Over ons

 

Onze missie
"Het ontdekken van mooie natuurlijke producten en u deze aanbieden met de grootst mogelijke zorg en service"


De Groene Drogist is ontstaan vanuit onze persoonlijke voorkeur en liefde voor mooie 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Al snel namen vrienden en familie dit enthousiasme over. Boekenkast en werkkamer werden al snel te klein en de belangstelling steeds groter. 

De Groene Drogist heeft inmiddels het grootste 100% natuurlijke en dierproefvrije assortiment van Nederland en Belgie. Jaarlijks versturen wij vele duizenden bestellingen naar onze klanten in Europa. We vinden het leuk om onze klanten persoonlijke aandacht te geven en reageren altijd snel op vragen en eventuele problemen.

Wij zetten ons dagelijks met veel energie en overtuiging samen met een team van 5 medewerkers voor u en voor onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten in. Wij zoeken en ontdekken nieuwe 100% natuurlijke merken van over de hele wereld die wij graag bij u introduceren.

Wij leveren alle producten die u bestelt uit onze eigen voorraad. De producten van uw bestelling worden stuk voor stuk electronisch door ons gescanned om fouten te voorkomen. Ons motto is dan ook: de eerste keer goed! Mocht er toch iets misgaan gaan, laat u het ons dan weten. Dan lossen wij het direct voor u op!

 


Combineer uw bestelling!
Het gaat soms om kleine dingen die toch het milieu kunnen sparen. Om transport te verminderen, stimuleren wij het "samen bestellen". Door bijvoorbeeld uw bestelling te combineren met buren, vrienden of familie zal er minder transport nodig zijn. Het wordt daarom door ons beloond met een leuke extra 'groene' stapelkorting.

Proefjes en brochures
Om verspilling te voorkomen sturen wij standaard geen proefjes en brochures mee met uw bestelling. U kunt proefjes of mini's wel tegen een kleine vergoeding zélf aan uw bestelling toevoegen. U vindt beschikbare proefjes en mini's in het menu onder ''EXCLUSIEF". 

Onze verpakking

De producten die besteld worden bij De Groene Drogist worden verzonden in een kartonnen doos die gemaakt is van gerecycled materiaal. We gebruiken geen plastictape, maar papierentape dat is gemaakt van gerecycled materiaal. Alle verpakkingsproducten zijn zelf opnieuw recycleerbaar. Hierdoor wordt het verbruik van karton en papier tot een minimum beperkt. Producten die in glas verpakt zitten, verzenden wij met beschermingsmateriaal van plastic om breuk tijdens het vervoeren te voorkomen.

Opvulmateriaal
Om uw producten te beschermen wordt het doosje opgevuld met gerecycled papier.

Groene Webshop
Onze webshop draait bij een van onze partners op een systeem dat veel minder stroom gebruikt dan conventionele systemen.