nl de en
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen bezorgd*

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door De Groene Drogist met uiterste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Groene Drogist verstrekt door middel van deze website louter informatie over de producten die door de Groene Drogist worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Groene Drogist aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Groene Drogist aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Groene Drogist opgenomen informatie en prijzen.

Hoewel de Groene Drogist alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de Groene Drogist niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door de Groene Drogist worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel de Groene Drogist uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de Groene Drogist worden onderhouden wordt afgewezen.