de en nl


Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd

Bestellen & Verzending


TIP: Om het millieu te sparen en transport te verminderen, stimuleren wij het "samen bestellen". Door bijvoorbeeld uw bestelling te combineren met buren, vrienden, kennissen of familie komt u in aanmerking voor GRATIS verzenden vanaf €60,- en een EXTRA korting vanaf €75,- en €100,- op uw gehele orderbedrag!

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Als uw bestelling op maandag t/m vrijdag voor 23:45 uur is geplaatst én betaald, wordt deze doorgaans dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Voor het brievenbuspakje geldt doordeweeks tot 21:45 uur en niet op zaterdag.

Als uw bestelling op zaterdag voor 17:45 uur (m.u.v. brievenbuspakje) is geplaatst en betaald, wordt deze doorgaans dezelfde dag nog verwerkt en verzonden en maandag (NL, BE) al bezorgd. Bestellingen na zaterdag 17.45 uur worden maandag verwerkt en verzonden.

Onze 100% ontvangstgemak bezorgopties

NEDERLAND Afleveren Bezorgen GRATIS v.a.
DHL Brievenbuspakje  1 dag € 3,95  -
PostNL Standaard 1 dag € 4,95 € 60,-
PostNL Afhaalpunt 1 dag € 4,95 € 60,-
PostNL Avondlevering 1 dag + € 2,00  -
PostNL Extra vroeg ophalen  1 dag + € 2,00  -BUITENLAND Met Afleveren  Bezorgen GRATIS v.a.
België DPD  1 dag € 5,95 € 60,-
België PostNL  1 dag € 6,95 € 60,-
Duitsland DPD/DHL 1-2 dagen € 5,95 € 60,-
Luxemburg DPD 1 dag € 6,95 € 90,-
Verenigd Koninkrijk  DPD 2-3 dagen € 8,95  -
Oostenrijk DPD 2-3 dagen € 8,95  -
Denemarken DPD 1-2 dagen € 8,95  -Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De aflevertermijn geldt vanaf het moment van verzenden en voor verreweg de meeste bezorgingen. Op piekmomenten gedurende het jaar, waarop er online vele malen meer besteld wordt dan gebruikelijk, kan het zijn dat door bijvoorbeeld enorme drukte bij de vervoerders sommige pakketten later afgeleverd worden.

Kan ik de bezorging van mijn pakket volgen?
Op de dag dat uw pakket of brievenbuspakje door ons wordt verzonden, ontvangt u een email met alle Track&Trace informatie.

Kan ik naar een ander adres versturen?
U kunt een 'ander afleveradres' opgeven. Dit kan ook een werkadres zijn. Als u naar een werkadres verzendt, vermeld dan ook ALTIJD de bedrijfsnaam. Als u dit vergeet, levert PostNL en DPD het pakketje niet af en komt het retour en betaalt u 2 x verzendkosten.

Kan ik naar een postbus versturen?
Alleen met PostNL is het mogelijk naar een postbus te versturen.