nl de en
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen bezorgd*

*Bestellen & Verzending

TIP: Om het millieu te sparen en transport te verminderen, stimuleren wij het "samen bestellen". Door bijvoorbeeld uw bestelling te combineren met buren, vrienden, kennissen of familie komt u in aanmerking voor GRATIS verzenden vanaf €60,- en een EXTRA korting vanaf €75,- en €100,- op uw gehele orderbedrag!

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?
Rond piek- & feestdagen kunnen de normale bezorgdagen van vervoerders afwijken. Check hier de afwijkende bezorging tijdens deze dagen:

Als uw bestelling op maandag t/m vrijdag voor 23:45 uur is geplaatst én betaald, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Voor het brievenbuspakje geldt doordeweeks tot 21:45 uur en niet op zaterdag en zondag.

Als uw bestelling op zaterdag voor 17:45 uur (m.u.v. brievenbuspakje) is geplaatst en betaald, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden en maandag (NL, BE) al bezorgd. Bestellingen op zaterdag na 17:45 uur en op zondag worden maandag verwerkt en verzonden.

Alle vervoerders doen hun best om uw pakket op de afgesproken dag te bezorgen. Dit lukt in verreweg de meeste gevallen, echter er kan altijd een vertraging optreden.

Let op! Er circuleren valse sms en emailberichten over het betalen van extra verzendkosten. Wij of onze vervoerders vragen u nooit om het betalen van extra verzendkosten. Betaal het bedrag niet en verwijder het bericht.

Onze 100% ontvangstgemak bezorgopties:

NEDERLAND Bezorgen* Bedrag GRATIS
DHL Brievenbuspakje  1 dag € 3,95 € 60,-
PostNL Standaard 1 dag € 4,95 € 60,-
PostNL Afhaalpunt 1 dag € 4,95 € 60,-
PostNL Avondlevering 1 dag + € 2  -
Sameday (bestel voor 12 uur) Avond € 8,95  -*dit lukt in verreweg de meeste gevallen, helaas niet altijd.

Buiten Nederland, leveren wij alleen aan:

Land Met Bezorgd  Bedrag GRATIS
België DPD 1 dag € 5,95 € 60,-
België PostNL 1 dag € 5,95 € 60,-
Duitsland DPD 1-2 € 5,95 € 60,-
Duitsland (<16u) DHL 1-2 € 5,95 € 60,-
Luxemburg DPD 1 dag € 5,95 € 60,-Wanneer ontvang ik mijn pakket?
De aflevertermijn (in dagen) geldt vanaf het moment van verzenden en voor verreweg de meeste bezorgingen.

*Op piekmomenten gedurende het jaar, waarop er online vele malen meer besteld wordt dan gebruikelijk, kan het zijn dat door bijvoorbeeld enorme drukte bij de vervoerders sommige pakketten later afgeleverd worden.

Kan ik mijn pakket volgen?
Op de dag dat uw pakket of buspakje door ons wordt verzonden, ontvangt u een email met alle Track&Trace informatie.

Kan ik naar een ander adres versturen?
U kunt een 'ander afleveradres' opgeven. Dit kan ook een werkadres zijn. Als u naar een werkadres verzendt, vermeld dan ook ALTIJD de bedrijfsnaam. Als u dit vergeet, levert PostNL en DPD het pakketje niet af en komt het retour en betaalt u 2 x verzendkosten.

Kan ik naar een postbus versturen?
Alleen met PostNL is het mogelijk naar een postbus te versturen.