nl de en
Vandaag besteld, vanaf maandag verzonden*

Surya Brasil Henna Creme Stappenplan

Surya Brasil Henne Creme Haarkleuring Stappenplan

1. Was uw haar (liefst meerdere keren) met een siliconen-vrije shampoo. Dit is extra belangrijk als u overstapt naar natuurlijke haarkleuring en/of deze Henna Cream voor het eerst gebruikt. Als het haar niet goed 'schoon' is, bestaat de kans dat de kleuring niet goed 'pakt'. Gebruik géén conditioner. 
2. Spoel de shampoo goed uit en droog uw haar met een handdoek tot “handdoekdroog”.
3. Trek de bijgevoegde plastic handschoenen aan.
4. Open het flesje Henna Cream, bewaar het dopje voor het geval u de crème nog een tweede keer wilt gebruiken (bewaren kan in de koelkast).
5. Breng de Henna Cream aan op uw, met plastic handschoenen bedekte, handen en verdeel het gelijkmatig over uw haar, werk vanaf de haarwortels tot aan de haarpunten.
6. Gebruik geen kam om de Surya Henna Cream te verdelen, dit verwijdert de cream weer uit uw haar.
7. Nadat u de cream gelijkmatig heeft aangebracht, bedekt u uw haar met het bijgevoegde plastic kapje. Om het gewenste kleurresultaat te bereiken dient u de, in de verpakking bijgesloten, gebruiksaanwijzing te raadplegen voor de aanbevolen inwerktijd.
8. Als de aanbevolen inwerktijd is verstreken, controleert u of het gewenste resultaat is bereikt door het kapje even op te tillen en één haarstreng te bekijken. Indien noodzakelijk kunt u het langer laten inwerken (dit kan per haartype verschillen). Indien het gewenste resultaat is bereikt het plastic kapje verwijderen en uw haar een beetje bevochtigen, hierna de haren licht masseren.
9. Uw haar grondig uitspoelen met water, totdat het water helder van kleur is.
10. Daarna kunt u uw haar met een conditioner of mask behandelen, deze laat u circa 5 minuten intrekken en vervolgens uw haar goed uitspoelen. Wij raden u aan uw haar te drogen voor u gaat slapen omdat vochtig haar eventueel kleur kan afgeven.


Surya Brasil Certificeringen