nl de en
Voor 23:30u besteld, vandaag verzonden*

Surya Brasil Henna Poeder Stappenplan

Surya Brasil Henne Poeder Haarkleuring Stappenplan
1. Was uw haar (liefst meerdere keren) met een siliconen-vrije shampoo. Dit is extra belangrijk als u overstapt naar natuurlijke haarkleuring en/of deze Henna Cream voor het eerst gebruikt. Als het haar niet goed 'schoon' is, bestaat de kans dat de kleuring niet goed 'pakt'. Gebruik géén conditioner.
2. Spoel de shampoo goed uit en droog uw haar met een handdoek tot “handdoekdroog”.
3. Trek de bijgevoegde plastic handschoenen aan.
4. Doe de Henna Poeder in een plastic, glazen of aardewerken schaaltje, voeg 140 ml warm water toe en roer het geheel tot een gladde pasta (ongeveer zo dik als yoghurt).
5. Verdeel uw haar in 'sectoren' en breng de pasta op uw vochtige haar aan met een kwastje aan van onder naar boven en begin hierbij met de haarwortels. Gelijkmatig aanbrengen voor een egal resultaat.
6. Gebruik geen kam om de Surya Henna Poeder te verdelen, dit verwijdert het product weer uit uw haar.
7. Nadat u de pasta gelijkmatig heeft aangebracht, bedekt u uw haar met het bijgevoegde plastic kapje. Om het gewenste kleurresultaat te bereiken dient u de, in de verpakking bijgesloten, gebruiksaanwijzing te raadplegen voor de aanbevolen inwerktijd. Voor een diepere kleuring kunt u de inwerktijd verlengen met 25 tot 50%.
8. Als de aanbevolen inwerktijd is verstreken, controleert u of het gewenste resultaat is bereikt door het kapje even op te tillen en één haarstreng te bekijken. Indien noodzakelijk kunt u het langer laten inwerken (dit kan per haartype verschillen). Indien het gewenste resultaat is bereikt het plastic kapje verwijderen en uw haar een beetje bevochtigen, hierna de haren licht masseren.
9. Uw haar grondig uitspoelen met water, totdat het water helder van kleur is.
10. Daarna kunt u uw haar met een conditioner of mask behandelen, deze laat u circa 5 minuten intrekken en vervolgens uw haar goed uitspoelen. Wij raden u aan uw haar te drogen voor u gaat slapen omdat vochtig haar eventueel kleur kan afgeven.

 

Surya Brasil Certificeringen