de en nl


Voor 17:45 besteld, maandag bezorgd

The Ohm Collection DEOdorant Gardenia

Op voorraad
Voor 17:45 besteld, maandag bezorgd
Afhalen bij 2800+ afhaalpunten
Klanttevredenheid 9,2/10
- vrouwelijk, uitgebalanceerd bloemen aroma
- veilige deodorant die zeer lang werkzaam is

- voor een lang, fris resultaat
- zeer zuinig in gebruik, 1 potje voor 4-6 maanden

The Ohm DEODorant is een zeer effectieve en veilige deodorant en werkt voor lichte tot extreme gevallen van transpiratie. De olien die The Ohm gebruikt zijn gekozen met veel liefde en aandacht voor u, voor de werkzaamheid en voor Moeder Aarde.

De wildgeteelde olien worden gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit zuiveringszout en prachtige poeders als maca, calendula en amethyst. Door de sterk alkaliserende en lichaamsondersteunende werking van de ingredienten ruikt u de hele dag fris en ademt uw lichaam weer zoals het hoort.

The Ohm Collection DEOdorant is verkrijgbaar in verschillende geuren en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Gebruik: Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels. Handig is bijvoorbeeld net na het douchen als de huid nog een beetje vochtig is. Herhaal dit zonodig een keer gedurende de dag. Niet gebruiken na het scheren. Vermijd vocht in de verpakking.

The Ohm Collection DEOdorant wordt geleverd in een decoratief busje met fijne en grove strooiopeningen, zodat u de poeder makkelijk kunt doseren.

Ingredienten: Deze Ohm Blend bestaat uit: Gardenia Florida Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Natrium bicarbonaat.

The Ohm Collection Deo Dorant Gardenia is 100% natuurlijk en bestaat uit ingredienten met elk hun eigen geur en zijn van de hoogste kwaliteit, biologisch of wildcrafted.
120 gram
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen