Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65
Extra korting op je hele bestelling vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Fijne donderdag.
Webshop Keurmerk
0
0
Verzenden €4,95 (NL) Gratis vanaf €65
Extra korting op je hele bestelling vanaf €75 en €100
Voor 23:45 uur besteld, morgen bezorgd*
Fijne donderdag.

Door De Groene Drogist, 6 mei 2024

Natuurlijke Nagellak

Over het algemeen bevat een reguliere nagellak schadelijke chemicaliën, zoals formaldehyde, tolueen en DBP. Deze stoffen zijn niet alleen schadelijk voor ons, maar ook voor het milieu en kunnen bijdragen aan lucht- en watervervuiling. Reguliere nagellak bevat vaak veel chemicaliën die langzaam in je bloedbaan terecht kunnen komen. Critici zullen wellicht zeggen: “Maar dat zijn zulke kleine hoeveelheden, die zijn verwaarloosbaar!” Dat klopt, maar in combinatie met andere (niet-natuurlijke) cosmetica-producten kan dit een aanzienlijke belasting vormen voor onze gezondheid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer merken die nagellak produceren zonder schadelijke chemicaliën. Deze merken maken gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten, waardoor je je nagels kunt lakken zonder je zorgen te maken over de mogelijke negatieve effecten op je gezondheid en het milieu.

Het is belangrijk om bewust te zijn en te kiezen voor producten die zowel goed zijn voor jou als voor de planeet. Door over te stappen op natuurlijke nagellak, draag je bij aan een gezondere levensstijl en een schonere omgeving. Dus ga op zoek naar merken die duurzame en veilige nagellak aanbieden en geef je nagels de verzorging die ze verdienen. Wij hebben alvast onze favoriete merken op een rijtje gezet.

Het is niet mogelijk een 100% natuurlijke nagellak te maken, wel is het de merken Kia Charlotta, SO’BiO étic en Boho Green Make-up gelukt de lat hoog te leggen.

Onze favorieten:

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »