nl de en
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen bezorgd*

Eco Cosmetics Konjac Cleansing Sponge

Op voorraad
Voor 23:45 uur besteld, vanaf morgen in huis*
Afhalen bij 2850+ afhaalpunten*
Klanttevredenheid 9,3/10
- geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de tere babyhuid

Eco Cosmetics Konjac Cleansing Sponge is de "vegan spons" voor gezicht en lichaam en bestaat uit 100% vezels van de Aziatische Konjac wortel. Ze kunnen veel water opslaan, waardoor het onregelmatige oppervlak van de spons zacht en glad is. Het verwijdert overtollige huidcellen en talg en make-up resten. De huid wordt schoon en zacht. Kan ook gebruikt worden in combinatie met een reinigingsproduct. 

Gebruik: Voor gebruik: spoel en hydrateer de Konjac Sponge in warm water. Knijp het overtollige water eruit en reinig zachtjes de huid. Het is niet noodzakelijk reinigingsproducten te gebruiken, maar een kleine hoeveelheid kan indien gewenst worden toegevoegd aan de Konjac Sponge. Als er een reinigingsmiddel wordt toegevoegd, zal het reinigingsmiddel dieper en intenser werken.

Onderhoud: Na gebruik, altijd de spons goed uitspoelen en laten drogen op een luchtige plaats. Niet uitwringen, omdat dit de delicate plantaardige vezels kunnen beschadigen, maar knijp tussen uw afgevlakte handen. U kunt ook uw schone spons in de koelkast bewaren om het vers en koel te houden. Wanneer de spons droogt zal  deze krimpen en verharden, dit is volkomen natuurlijk. Gewoon weer water laten absorberen alvorens opnieuw te gebruiken. Gebruik nooit een droge spons. Laat de spons niet in de douche of in een plas water liggen. Uw Konjac Sponge is een 100% natuurlijke plantaardige product en gaat gedurende 3-6 maanden mee. De Konjac Sponzen kunnen veilig worden gecomposteerd. Hoe beter u zorgt voor uw Konjac Sponge, hoe langer u hem met plezier kunt gebruiken.

Let op: Laat nooit een kind zonder toezicht met een spons.

Eco Cosmetics Konjac Cleansing Sponge is 100% natuurlijk, Co2 neutraal geproduceerd, Ecocert gecertificeerd, vegan en dierproefvrij.

Inhoud: 1 stuk

0 sterren uit 0 reviews - Beoordeel dit product